• SALE!
  • Με έκπτωση!
ΕΠΙΤΗΡΗΤΗΣ ΤΑΣΗΣ-ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΠΡΙΖΑ

ΕΠΙΤΗΡΗΤΗΣ ΤΑΣΗΣ-ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΤΙΚΗ ΠΡΙΖΑ

Κωδικός Προϊόντος: TSAL-HLE881
15,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα

Διαθεσιμότητα: άμεσα διαθεσιμο
100% Ασφάλεια Αγορών

Το voltage protector είναι η καλύτερη επιλογή για αυτόματη προστασία των οικιακών συσκευών σε περίπτωση χαμηλής τάσης, υπερτάσης και διακοπής ρεύματος.

Για παράδειγμα, είναι επιβλαβές για μια ηλεκτρική συσκευή κατά τη διάρκεια της κανονικής λειτουργίας όταν επανέλθει το ρεύμα μετά από διακοπή ρεύματος εάν η τάση τροφοδοσίας είναι πολύ χαμηλή ή πολύ υψηλή, θα συρικνώσει την διάρκεια ζωής τους ή ακόμη και να κάψουν τους κινητήρες του συμπιεστή για κλιματιστικά, ψυγεία και ντουλάπια κατάψυξης. Ειδικά, η στιγμιαία διακοπή ρεύματος και η επανεκκίνηση της τροφοδοσίας με το ηλεκτρικό δίκτυο δημιουργεί ισχυρή πρόσκρουση τάσης που είναι πολύ επικίνδυνο και μπορεί να βλάψει τους συμπιεστές

 

Έξυπνο προστατευτικό τάσης

Τάση λειτουργίας: 230V 50Hz

Εύρος χαμηλής τάσης: 140V - 210V ρυθμιζόμενο

Εύρος υψηλής τάσης: 230V - 270V ρυθμιζόμενο

Χρόνος καθυστέρησης: 5~999 sec

Με έλεγχο MCU

Κατάλληλο για Η/Υ, ψυγεία, πλυντήρια κ.λπ.

Προστασία από: υπέρταση, υψηλή τάση, χαμηλή τάση

 

Κατάλληλο για κλιματιστικά, ψυγεία, λέβητες, κ.α.

Προστασία από υπέρταση, ηλεκτρικό θόρυβο, υψηλή τάση, χαμηλή τάση, τυχαίες διακοπές.

Η άμεση απενεργοποίηση της τροφοδοσίας και η επανεκκίνηση δημιουργεί υπερφόρτιση που μπορεί να προκαλέσει βλάβη στους συμπιεστές. Είναι επιβλαβές για μια ηλεκτρική συσκευή να έχει διακοπή ρεύματος κατά τη διάρκεια της κανονικής λειτουργίας, όταν η τροφοδοσία επιστρέφει και η τάση τροφοδοσίας είναι πολύ χαμηλή ή πολύ υψηλή, θα έχει ως αποτέλεσμα τη μείωση της διάρκειας ζωής ή ακόμη και να "καεί" η συσκευή.

Οδηγίες εγκατάστασης:

1. Πατήστε το πλήκτρο SET 3 δευτερόλεπτα, μπείτε στο πρόγραμμα εγκατάστασης, εμφανίστε το H250, πατήστε το πλήκτρο SET για να επιλέξετε κάθε μενού, αντίστοιχα ΥΨΗΛΗ ΤΑΣΗ / ΧΑΜΗΛΗ ΤΑΣΗ / ΧΡΟΝΟΣ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗΣ, πατήστε το πλήκτρο + ή – για να ρυθμίσετε κάθε παράμετρο. Πατήστε το πλήκτρο + ή – για 3 δευτερόλεπτα σε κατάσταση ρύθμισης. Κατά την έξοδο από την οθόνη LCD, εμφανίζεται η ένδειξη SAVE, η αυτόματη αποθήκευση της αναθεωρημένης παραμέτρου και η είσοδος στην κανονική κατάσταση.

2. Ρύθμιση παραμέτρων: Ρύθμιση υψηλής τάσης: πατήστε το πλήκτρο SET για 3 δευτερόλεπτα, η οθόνη LCD δείχνει H250, πατήστε το πλήκτρο + για να επιλέξετε RISE, - το πλήκτρο για να επιλέξετε DOWN. Η υψηλή τάση από 230 έως 270 V *Ρύθμιση χαμηλού περιοριστή: πατήστε το πλήκτρο SET για 3 δευτερόλεπτα στην οθόνη LCD D20, πατήστε το πλήκτρο + ή – για αναθεώρηση του χρόνου καθυστέρησης, το σύστημα θα λειτουργεί ως νέο σετ.

3. Προεπιλεγμένη ρύθμιση: Πατήστε τα πλήκτρα + και – για 3 δευτερόλεπτα, το σύστημα επιστρέφει στην προεπιλεγμένη ρύθμιση. Η οθόνη LCD εμφανίζει "DEF" και μετά δείχνει παραμέτρους "DEF_H250_L175_D20", η παράμετρος all επιστρέφει στην προεπιλογή. Χρόνος καθυστέρησης: Χρόνος καθυστέρησης: έως 180 δευτερόλεπτα: Για ψυγείο / καταψύκτη / κλιματιστικό / διανομέα νερού Χρόνος καθυστέρησης: 30 δευτερόλεπτα: Για τηλεόραση / DVD / σύστημα ήχου / φορητό υπολογιστή / ανεμιστήρα / λάμπα κ.λπ.