• SALE!
  • Με έκπτωση!
ΦΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΓΙΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ-ΨΑΡΕΜΑ-κλπ

ΦΑΚΟΣ ΚΕΦΑΛΗΣ ΓΙΑ ΠΕΖΟΠΟΡΙΑ-ΨΑΡΕΜΑ-κλπ

Κωδικός Προϊόντος: TSAL-FAKK110
19,90 €
με ΦΠΑ
Ποσότητα

Διαθεσιμότητα: Άμεσα διαθέσιμο
100% Ασφάλεια Αγορών
ο Cobra είναι ένας καινοτόμος φακος κεφαλης. 
Η μέγιστη ισχύς φωτός των 200 lumen εξασφαλίζει τέλειο φωτισμό του χώρου εργασίας ακόμα και σε απόλυτο σκοτάδι. Ο φακός είναι εξοπλισμένος με δύο ανεξάρτητες πηγές φωτός LED με δυνατότητα συνεργασίας για την επίτευξη της μέγιστης φωτεινής ροής. Το αδιαμφισβήτητο πλεονέκτημα του φακού είναι η χρήση της αυθεντικής διόδου 3W CREE XP-E2.
Το LED τοποθετείται στον ανακλαστήρα με έναν ανακλαστήρα, ο οποίος εξασφαλίζει μια εστιασμένη δέσμη φωτός μεγάλης εμβέλειας. Το πρόσθετο καινοτόμο 3B COB LED παρέχει μια πολύ ευρεία, ομοιόμορφα κατανεμημένη δέσμη φωτός σε άμεση γειτνίαση με τον χρήστη. Ο αισθητήρας εγγύτητας επιτρέπει τον χειρισμό του φακού χωρίς επαφή. Ο φακος Cobra είναι εξαιρετικά βολικός στη χρήση - ένα μικρό, πολύ ελαφρύ, αλλά συμπαγές περίβλημα κρύβει σύγχρονως, δύο πηγές φωτός LED - CREE XP-E2 και COB 3W. Ως αποτέλεσμα, το προϊόν χαρακτηρίζεται από μια πολύ ευέλικτη εφαρμογή και ο κατασκευαστής κατάφερε να αποκτήσει μια πολύ ευνοϊκή αναλογία του μεγέθους του φακού προς την επιφάνεια και την αντοχή της φωτεινής ροής. Αισθητήρας εγγύτητας - αφού κρατήσετε το διακόπτη για περίπου. 2 δευτ., ενεργοποιείται ο αισθητήρας εγγύτητας. Σε αυτή τη λειτουργία είναι δυνατή η χρήση του φακού εντελώς χωρίς επαφή. Αρκεί να μετακινήσετε το χέρι σας ακριβώς μπροστά από τον φακό για να τον ανάψετε, να αλλάξετε τη λειτουργία φωτισμού ή να τον απενεργοποιήσετε! Τα χοντρά γάντια ή τα πολυάσχολα χέρια δεν θα αποτελούν εμπόδιο κατά τη χρήση του φακού everActive HL-250. Ο φακός έχει 4 λειτουργίες: 100% CREE, 100% COB, 100% CREE + 100% COB, αναβοσβήνει.
Ο εργονομικός, κεντρικά τοποθετημένος διακόπτης αυξάνει την ευκολία χρήσης του φακού.
Επιπλέον, ο φακός είναι εξοπλισμένος με αισθητήρα εγγύτητας που επιτρέπει τη λειτουργία του φακού χωρίς επαφή (ενεργοποίηση / αλλαγή τρόπου λειτουργίας / απενεργοποίηση). Το περίβλημα είναι ανθεκτικό σε τυχαία πιτσιλίσματα.
Η μέγιστη άνεση χρήσης εξασφαλίζεται από ένα εύκαμπτο, διπλό επιπρόσθετα ρυθμιζόμενο λουρί για μέτωπο ή κράνος και τη δυνατότητα κλίσης του φακού στο οριζόντιο επίπεδο. Το Cobra τροφοδοτείται από 3 μπαταριες R03 / AAA.
Τόσο οι αλκαλικές μπαταρίες 1,5 V όσο και οι επαναφορτιζόμενες μπαταρίες Ni-MH 1,2 V μπορούν να χρησιμοποιηθούν για την τροφοδοσία του φακού. - λειτουργίες: 100% CREE, 100% COB, 100% CREE + 100% COB, flashing mode - Τροφοδοσια: 3x AAA (δεν περιλαμβάνεται)